Disclaimer

 

Disclaimer: Lekker Sapje Wijnhandel (Nederland), wijn webshop, hierna te noemen Lekker Sapje, streeft naar foutloze en up-to-date informatie op haar website.

 

Ziet u op deze website een pagina of document waarvan u denkt dat deze onjuiste informatie bevat? Stuurt u dan a.u.b. een e-mail naar lekker [at] lekkersapje [punt] nl

 

Veilige verbinding via https

U bezoekt Lekker Sapje altijd via een beveiligde verbinding (https). U ziet een slotje voor het webadres in uw browser.

Disclaimer Aansprakelijkheid

Onder andere door het dynamische karakter van Lekker Sapje zijn fouten in de informatie nooit helemaal uit te sluiten. En is het mogelijk dat wij informatie op de website moeten wijzigen. Daarom kan aan de informatie op de website van Lekker Sapje geen rechten worden ontleend. En aanvaardt Lekker Sapje geen aansprakelijkheid voor enigerlei schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Door het plaatsen van een bestelling gaat de besteller akkoord met alle voorwaarden zoals vermeld onder algemene voorwaarden, privacy- en cookiebeleid en klantenservice op deze site.

Lekker Sapje is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina's waarnaar links zijn opgenomen, noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot die inhoud en/of werking of wat daaruit voortvloeit.

Copyright en Auteursrechten

 

Het copyright en alle auteursrechten op deze website en op alle teksten, foto's en illustraties op deze website berusten uitsluitend bij Lekker Sapje. Het is uitdrukkelijk verboden foto's, teksten of wat dan ook van deze website te kopiëren zonder schriftelijke toestemming vooraf van Lekker Sapje.

 

Terug naar homepage

Terug maar Alle wijnen

 

Disclaimer 2023