Lekker Sapje!? Wijn is toch chic? Lekker Sapje levert vooral wijn aan mensen met enige humor. Natuurlijk is het leuk om heel elitair te doen over wijn. Maar uiteindelijk wil je gewoon heerlijk oftewel lekker genieten nietwaar?

Bij Lekker Sapje vind je avontuurlijke, bijzondere, mooie en vooral lekkere wijnen, rechtstreeks van de (biologische) wijnmaker. Dat zijn zowel smakelijke wijnen voor elke dag c.q. nacht, als met aandacht te genieten juwelen. Ik werk uitsluitend met leuke en goede wijnmakers met passie, zonder blabla.

Wat heb ik te bieden?

Lekker Sapje biedt vooral wijnen uit Duitsland, Oostenrijk, Portugal en Spanje. Maar ik heb ook wijn uit Frankrijk, Hongarije, Italië en Zwitserland. Ik zoek altijd naar 'lekkere sapjes' van gerenommeerde en opkomende wijnhuizen met een prettige prijs en dito kwaliteit. Alle wijnen zijn duurzaam, biologisch of biodynamisch en onze wijnboeren en wijnboerinnen zijn leuke mensen. Alle wijnen zijn ook vegan.

Vinoloog van het Jaar 2016 en Magister Vini (MV)

Lekker Sapje is een initiatief van Bernd Weeke MV, gelouterd reclamecreatief, Vinoloog van het Jaar 2016, wijndocent en sommelier. En MV, dat staat voor Magister Vini (nog enger dan Vinoloog). Wil je meer weten, mail naar: lekker [at] lekkersapje [punt] nl  
Bernd Weeke, Magsiter Vini, Vinoloog van het Jaar 2016 en wijnimporteur

Bernd Weeke, Vinoloog van het Jaar 2016 en Magister Vini